Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، علی حسین محمدظاهری ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دانشگاه پیام نور از سال ۷۶ با مرکزیت خود همدان کار را آغاز کرده و با تلاش‌های صورت گرفته اکنون ۱۴ مرکز و واحد در سطح استان فعال است.

وی ادامه داد: در مراکز استان همدان از ۱۳۲ رشته محل موجود، ۴۳ رشته کارشناسی ارشد و مابقی در رشته‌های کارشناسی هستند و به جز رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی همه رشته‌ها وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه پیام نور استان همدان با بیان اینکه در استان ۱۱ هزار دانشجوی فعال پیام نور وجود دارد گفت: از این تعداد دانشجو ۹ هزار و ۵۰۰ نفر در مقطع کارشناسی و یک‌هزار و ۵۰۰ نفر در مقطع کارشناسی ارشد هستند.

وی با اشاره به اینکه اعضای هیات علمی دانشگاه در استان ۱۲۰ نفر و همکاران اداری ۲۵۵ نفر هستند افزود: درصد زیادی از اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور به دانشیاری ارتقا یافته و تعدادی نیز فرایند استادیاری را طی می‌کنند.

محمدظاهری با بیان اینکه در حوزه‌های پژوهشی نیز کارهای زیادی انجام شده است یادآور شد: زیرساخت‌های خوبی در حوزه پژوهشی و آزمایشگاه تحقیقاتی داریم و در صدد هستیم با دستگاه‌های تحقیقاتی که داریم، بتوانیم خدمات به شرکت‌ها و دانشگاه‌های دیگر ارائه دهیم.

وی با تاکید بر اینکه استان همدان همواره رتبه‌های برتر یک تا سوم را در سطح دانشگاه‌های پیام نور به خود اختصاص داده است گفت: در حوزه آموزشی نیز استان همدان یکی از قطب‌های آموزش پیام نور کشور است.

رییس دانشگاه پیام نور استان همدان اظهار کرد: در حوزه رفاه دانشجویی نیز با وجود اینکه خوابگاه نداریم ولی تا قبل از شیوع کرونا در مرکز همدان یک وعده غذای گرم در بین دانشجویان توزیع می‌شد.

وی در خصوص اعطای وام دانشجویی نیز بیان کرد: در وام دانشجویی مقطع کارشناسی ارشد هر ترم ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان برای چهار ترم و در مقطع کارشناسی یک‌میلیون و ۳۰۰ هزار تومان برای هشت ترم ارائه می‌شود که بازپرداخت آن نیز اقساطی است.

محمدظاهری با اشاره به وضعیت فضاهای دانشجویی نیز گفت: به لحاظ عمرانی فضاهای آموزشی خوبی در دانشگاه داریم و زیرساخت برای ارائه خدمات وجود دارد به طوری که آزمایشگاه‌های ۱۴۳ رشته را نیز داریم و هیچگونه آزمایشگاه و کارگاهی نیاز نداریم که با دانشگاه یا شرکت دیگری قرارداد ببندیم.

وی با بیان اینکه تمام مراکز و واحدهای آموزشی پیام نور استان همدان فضای آموزشی دارند گفت: نیاز برای اجاره مرکز آموزشی نداریم و به لحاظ هیات علمی نیز خودکفا هستیم.

رییس دانشگاه پیام نور استان همدان یادآور شد: بعد از شیوع کرونا به دلیل زیرساخت خیلی خوبی که داشتیم کوچکترین مشکلی برای برگزاری آموزش مجازی نداشتیم زیرا قبل از کرونا برای آموزش زیرساخت‌ها مهیا بود و با شیوع کرونا فقط حجم فضای مجازی را گسترده دادیم.

وی با تاکید بر اینکه خروجی‌های دانشگاه پیام نور درصد بسیار بالایی از دانشجویان ارشد و دکترا را تشکیل می‌دهند عنوان کرد: در دانشگاه پیام نور مرکز آزمون داریم و تمام امتحانات از طریق مرکز آزمون انجام می‌شود بنابراین هیچ ارفاق و نمره دستی در کار نیست و دانشجویان تمام کتاب را می‌خوانند.

محمدظاهری به پذیرش دوره‌های فراگیر پیام نور اشاره کرد و گفت: بیست و دومین دوره پذیرش دانشجویان کارشناسی ارشد فراگیر از ۱۰ اسفندماه آغاز می‌شود که در همدان نیز پذیرش خواهیم داشت‌.

وی با بیان اینکه دانشجویان متقاضی دروسی که از سوی سازمان سنجش اعلام می‌شود، آزمون خواهند داد گفت: هر کدام از شرکت‌کنندگان که نمره آنها به حد نصاب برسد، پذیرش می‌شوند و با ثبت‌نام وارد ترم دوم می‌شوند و ترم اول آنها همان امتحان اولیه است که این ویژگی بارز دوره فراگیر است.

رییس دانشگاه پیام نور استان همدان یادآور شد: در سطح کشور ظرفیت پذیرش دوره‌های فراگیر ارشد ۲۶ هزار و ۷۲۲ نفر در ۱۸۶ رشته است که در همدان علاقمندان می‌توانند در ۴۳ رشته شرکت کنند.

وی با بیان اینکه مراکز مجری برگزاری دوره‌های فراگیر ارشد در استان شهرهای همدان، ملایر، کبودراهنگ، اسدآباد و رزن هستند گفت: در گذشته بخشنامه‌ای در ادارات بود که هر کسی می‌تواند یک مقطع را ارائه دهد ولی اکنون چنین نیست و همه شاغلان می‌توانند در چندین مقطع تحصیل کنند‌.

محمدظاهری عنوان کرد: طبق نامه وزیر علوم در سال جاری تاکید شده که دانشگاه پیام نور جزو دانشگاه‌های دولتی است و تمام مزایایی که دانشگاه‌های دولتی دارند، دانشگاه پیام نور نیز داشته و مورد تایید است به طوری که مدارک پیام نور مورد تایید دانشگاه‌های جهان است و بدون هیچ مشکلی می‌توانند وارد سایر دانشگا‌ه‌ها شوند.

وی در پایان با بیان اینکه در مقطع ارشد فعلا رشته جدیدی اضافه نمی‌شود گفت: در کارشناسی رشته‌های مدیریت امور بانکی، مددکاری اجتماعی، مدیریت کسب و کار، روابط عمومی و هتلداری اضافه خواهد شد.

انتهای پیام/۸۹۰۰۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: کارشناسی ارشد دوره فراگیر پیام نور کارشناسی ارشد مقطع کارشناسی رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۹۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد

رئیس سازمان نظام پزشکی استان همدان‌، گفت: ظرفیت و زیرساخت کافی برای به‌کارگیری و اشتغال فارغ‌التحصیلان رشته مامایی وجود ندارد. - اخبار استانها -

علیرضا مدرکیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، با بیان اینکه جمعیت ماماهای کشور بیش از 70 هزار نفر است، اظهار داشت: ماماها  نیروهایی هستند که برای مراقبت‌های قبل از بارداری، بارداری و زایمان طبیعی تربیت می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه در سال‌های اخیر نقش ماماها کمتر شده است، تصریح کرد: اخیرا عمده ماماها در قالب مامای همراه فعالیت دارند و مطب داری ماماها به حداقل رسیده است.

رئیس سازمان نظام پزشکی استان همدان با بیان اینکه در استان همدان 120 مطب مامایی فعال است، گفت: 420 ماما در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی مشغول به کارند و بیش از 100 ماماهم دارای پروانه هستند.

مدرکیان با تاکید بر اینکه در حال حاضر خدمات مراقبت از مادران باردار به صورت گسترده و در سطح بسیار بالایی ارائه می‌شود، بیان کرد: این خدمات حاصل زحمات قشر ماما و پزشکان زنان و زایمان است.

وی با بیان اینکه خوشبختانه زایمان‌های ایمنی داریم و در این زمینه جزو کشورهایی هستیم که حرفی برای گفتن داریم، تصریح کرد: پس باید برای اشتغال نیروهای مامایی تلاش بیشتری شود.

رئیس نظام پزشکی همدان با اشاره به اینکه ماماها بخش بزرگی از جامعه پزشکی ما هستند، گفت: هنوز نتوانستیم به اندازه ظرفیت پذیرش این رشته مشاغل آن‌ها را هم تضمین و تامین‌کنیم.

مدرکیان با بیان اینکه خدمات مامایی پوشش بیمه‌ای ندارد، تصریح کرد: بارها درباره این مشکل پیگیری‌هایی انجام شده، اما در مقابل مقاومت‌هایی وجود داشته که مانع از انجام آن شده است.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت استخدام مامایی در بخش دولتی محدود است، گفت: در بخش خصوصی هم فضای کار فراهم نیست و درصد زیادی از فارغ التحصیلان این رشته بیکار هستند.

رئیس نظام پزشکی همدان با تاکید بر اینکه مامایی یک رشته سخت است و فارغ‌التحصیلان آن افرادی باسواد و توانمند هستند، عنوان کرد: باید یا ظرفیت پذیرش این رشته را کاهش دهیم و یا بستر مناسبی برای اشتغال این قشر را فراهم‌ کنیم.

انتهای پیام/743/

دیگر خبرها

  • همکاری علمی دانشگاه آزاد همدان با یک شرکت لبنی
  • مشارکت ۲۱ هزار نفر در ورزش شهروندی/ هدف شهرداری همدان سازندگی است
  • ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی دانشگاه فرهنگیان
  • درگذشت یک فرمانده ارشد نظامی/ قالیباف پیام داد
  • جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد